1924 - Ofertat Turistike | Visit Prizren

Ofertat Turistike - GUIDA

Guida per Ture Kulturore dhe Historike

 • MUSA VEZGISHI (Gjuhet: Shqipe, Turke, Angleze, Serbe - Bosnjake)
  Email: [email protected]
  Tel:049/187-094
   
 • EDIS KRUSHA  (Gjuhet: Shqipe, Turke, Angleze, Serbe - Bosnjake)
  Email: [email protected]
  Tel:044/201-315

 •  
 • ENES TOSKA (Gjuhët: Shqipe, Angleze)
  Email: [email protected]
  Tel: 049/372-639

 • VISAR HAXHIFAZLIU (Gjuhët: Shqipe, Angleze)
  Email: [email protected]
  Tel: 044/304-486

 • ERDIS DRIZA (Gjuhët: Shqipe, Angleze)
  Email: [email protected]
  Tel: 045/522-230

 • VISAR UKALLO (Gjuhët: Shqipe, Angleze, Turke)
  Email: [email protected]
  Tel: 049/690-695

 • HAMDI BILURDAGI  (Gjuhet: Shqipe, Turke, Angleze, Serbe - Bosnjake)
  Email: 
  [email protected]
  Tel:044/716-979
   
 • EROLL GAVAZI  (Gjuha: Gjermane)
  Email:
  [email protected]
  Tel:044/401-931
   
 • BEKIM BYTYQI  (Gjuhet: Shqipe, Turke, Angleze, Serbe - Bosnjake)
  Email:
  [email protected]
  Tel:045/359-490
   
 • FLAKA BYTYQI  (Gjuhet: Shqipe, Turke, Angleze, Serbe - Bosnjake)
  Email:
  [email protected]
  Tel:045/344-091
   
 • INAN MAHMUTI  (Gjuha: Angleze)
  Email:[email protected]
  Tel:045/435-237
   
 • BASHKIM SUSURI  (Gjuhet: Shqipe, Turke, Angleze, Serbe - Bosnjake)
  Email:[email protected]
  Tel:044/242-390
   
 • DRITON RREZJA  (Gjuha: Angleze)
  Email:[email protected]
  Tel:049/216-725
  Tel: 044/ 216 - 725