Info Arrival | Visit Prizren

Mbërritje


 • Radio Taxi Fortuna
  044/049 38 00 00
  044/049 33 44 33

 • Blue Taxi
  044 711 711
  044 555 252
  049 555 252
  049 650 650

 • Radio Taxi Arti
  044 936 377

 • Rent a Car Fargen
  044/049 38 00 00
  044/049 33 44 33

 • Rent a Car Sharri
  044 711 711
  044 555 252
  049 555 252
  049 650 650

 • Rent A Car Relax
  045 564 500

 • Rent a Car DiDi
  045 666 134

Te gjithe linjat e autobuseve nga Prizreni gjenden ne linkun:

https://www.balkanviator.com/

Aeroportet më të afërta janë aeroporti ndërkombëtar “Adem Jashari” - 87 kilometra,  aeroporti “Nëna Terezë” në Rinas - 167 kilometra dhe aeroporti “Leka i Madh” që gjendet në afërsi të Shkupit ku distanca është 120 kilometra.
Përmes rrugëve tokësore, Prizreni ka komunikim në shumë drejtime.
Nga Durrësi, respektivisht nga Tirana, arrihet përmes autoudhës e cila kalon përmes maleve piktoreske të Veriut të Shqipërisë dhe në Tunelin e Kalimashit, që ka gjatësinë më të madhe në Ballkan.
Me Shkupin, Prizreni lidhet përmes Grykës së Lumëbardhit dhe Maleve të Sharrit, e që, në një segment mund të vazhdohet drejt Tetovës, Gostivarit dhe Strugës.
Me kryeqytetin, pra me Prishtinën, tani janë dy rrugë: magjistralja dhe autostrada. Nga kjo pikë kyçe, destinacionet janë të shumëfishta: Nishi-Sofja-Stambolli / Shkupi-Selaniku/ Mitrovica – Beogradi.
Një mundësi e udhëtimit përmes ujit, mbetet dëshirë e brezeve. Është relacioni Kukës- Komon, përmes Liqenit të Fierzës dhe fjordeve shqiptare.