1740 - Ofertat Turistike | Visit Prizren

Ofertat Turistike - Paraglajdingu

Prizreni ka burime natyrore që ofrojnë kushte të shkëlqyera për të kryer sportin e paraglidingut.

Paraglajdingu është oferta më e re turistike në Kosovë, që nga viti 2019, me të cilin aktivitet u mundësohet të gjithë të interesuarve të përjetojnë një adrenalinë të veçantë duke shikuar Prizrenin e bukur nga qielli

Ky aktivitet startohet nga pjesa e majës së Cvilenit dhe përfundon në pjesën e fshatit Nashec

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në këto adresa:

Rr: “Bujar Godeni” nr. .32

20000 Prizren

Kontaktoni në numrin e telefonit: 044 588 000

Si dhe në faqen:

www.paraglidingkosova.com

Të interesuarve u sigurohet transporti nga qendra e qytetit në Cvilen si dhe nga Nasheci në vendin e nisjes.