1744 - Ofertat Turistike | Visit Prizren

Ofertat Turistike - Kamping

Kamping - Autokamp

Ofron mundësi kampingu me tenda dhe autorulota gjatë sezonit të verës

Posedon hapësirë për ngritjen e 10 tendave, si dhe në kuadër të tij ka edhe dy banjo si dhe hapësirën për lojëra dhe sporte.

Tel: +383 44 360 000