1742 - Ofertat Turistike | Visit Prizren

Ofertat Turistike - KAJAK

Në Prizren është bërë lansimi i produkteve të reja në fushën e turizmit, përkatësisht të kajakut dhe biçikletave malore, të cilat do të pasurojnë ofertën turistike.

Qytetarët si dhe turistët që vizitojnë Prizrenin, në luginën e Lumit Drini në fshatin Nashec, mund t’i shijojnë këto sporte rekreative.

Për rezervime mund të kontaktoni:
Tel: 044 280 762
Instagram: instagram.com/supercampers
Facebook: @supercampers