1872 - Evente Single | Visit Prizren

Old Timer Fest

Përshkrimi

Klubi i të apasionuarve me automobila të vjetër “Oldtimer” nga Prizreni në fund të muajit maj të çdo viti mbledh makina klasike nga Kosova, rajoni dhe bota, në Sheshin Shatërvani të Prizrenit.

Klubi është themeluar disa vite më parë, dhe tani ai numëron rreth 25 anëtarë, me 32 makina që janë prodhuar të paktën 40 vjet më parë.

Përdorimi i automjeteve të vjetra, por të ruajtura, bëhet me qëllim të ofrimit të dëshmive se në qytetin e vjetër, në Prizren, ekziston kultura teknike e makinave të vjetra, pavarësisht vitit të tyre të prodhimit.

Galeria