1874 - Evente Single | Visit Prizren

Ngom Fest

Përshkrimi

NGOM Fest është festival muzikor që organizohet gjatë javës së fundit të qershorit dhe sjell bende të njohura të muzikës alternative nga Kosova, rajoni dhe Evropa.

Galeria